Gratis Succes Scan - Susan Brouwer - Moonspirit Business Academy

Gratis Succes Scan

30 min teaching vanuit je luie stoel

Dit is je kans...

Natuurlijk begrijp ik dat je na het lezen van mijn nieuwsbrief, socialmedia berichten of e-book nog met vragen zit, want hoe moet je het allemaal toepassen en wat past het beste bij jou? Ik weet als geen ander dat het een hele uitdaging kan zijn om er ook echt iets mee te doen!

Dus als je vragen hebt of er zijn dingen niet duidelijk. Je wil meer weten over mijn werkwijze of je wil kennis met mij maken. Klik dan op de hier onderstaande link laat mij weten waar je tegenaan loopt en misschien selecteer ik jou voor een half uur gratis coaching met mij! Ik geef je dan nog minstens 2 persoonlijke tips die je gegarandeerd verder zullen helpen…

Ik heb iedere maand ruimte voor 3 sessies dus wellicht dat ik jouw vraag eruit pik!

Susan Brouwer Empower coach ondernemers Eibergen, Overijssel

Het is super interessant voor jou als:

  • Je zichtbaar wil worden als expert in jouw vakgebied, je wil laten zien wie je bent en wat je in huis hebt, maar dat ook nog doodeng vindt en het daarom nog niet doet.
  • Je vastloopt met je praktijk, je heel graag een succes van je zielsmissie wil maken, maar niet weet waar je moet beginnen omdat je teveel ideeën hebt, teveel leuk vindt en niet weet wat je moet kiezen.
  • Je spiritualiteit een vaste plek wil geven binnen je praktijk, je eigen unieke methodiek wil ontwikkelen en vol vertrouwen jouw wijsheid uit wil dragen maar omdat je nog geen concrete vorm hebt blijf je maar rondjes draaien en komt het niet echt van de grond.

Hoe werkt het?

  1. Je vult hieronder je naam, e-mailadres, telefoonnummer en de reden waarom je deze sessie aanvraagt in.
  2. Je ontvangt via e-mail een bevestiging van jouw aanvraag, binnen een week hoor je of je geselecteerd bent voor de gratis succes scan.
  3. Dan plannen we samen een afspraak in en ontvang je de Zoomlink voor de online sessie die plaatsvindt via je telefoon, tablet of computer met ingebouwde camera en microfoon.

Dit is géén verkoop gesprek!

Het is mijn missie om zoveel mogelijk ambitieuze coaches en therapeuten te helpen om van hun business een succes te maken zodat we samen steeds meer mensen kunnen helpen en de wereld dus ook steeds mooier wordt!

Alleen in sommige gevallen (ik werk namelijk ook niet met iedereen) zal ik  jou selecteren om deel te nemen aan een vervolg traject zodat je net dat extra duwtje in de rug krijgt om te bouwen aan die bloeiende praktijk, maar uiteraard is dat altijd geheel vrijblijvend! Ook al maak je geen gebruik van het aanbod, no worries, dan zal deze sessie alsnog heel waardevol voor je zijn.

Susan Brouwer ondernemerscoach businesscoach bloeiende praktijk

Wat kun je van mij als coach verwachten?

Ik leef al meer dan 20 jaar vanuit mijn innerlijke wijsheid en ben sinds 2007 succesvol ondernemer. Ik geef al meer dan 8 jaar opleidingen in mediumschap, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. 

Inmiddels heb ik 3 bedrijven opgebouwd waar ik prima van kan leven en er dus ook geen baan naast nodig heb. Ik leef vol vertrouwen mijn zielsmissie, ik ben trouw aan mijn eigen pad, ik creëer vanuit mijn hart en met een nuchter verstand vorm ik het om tot interessante en verkoopbare producten. 

Dat maakt ook dat ik een tikkeltje eigenwijs kan zijn, snel tot kern kan doordringen en de vinger altijd op de zere plek leg, niets blijft ongezien. Ik ben direct en hou van no nonsens en de nadruk ligt bij mij op ‘doen’.

Natuurlijk is er alle ruimte voor jou en jouw verhaal want dat is waar het om draait, ik help je om te helen daar waar nodig, in je kracht te komen, de beste versie van jezelf neer te zetten en vanuit jouw expertise een succesvolle praktijk op te bouwen. Ik ben er voor jou.

Wat brengt het je?

  • Een momentje voor jezelf om je ei kwijt te kunnen en een eerlijk antwoord te ontvangen waar je ook echt iets mee kan.
  • Prachtige nieuwe inzichten en minstens 2 gouden tips die je praktisch kan toepassen en die je gegarandeerd verder gaan helpen in het bouwen aan je eigen succes en dat van je praktijk.
  • Heel veel rust en vertrouwen, je weet waar je staat en je hebt weer nieuwe energie.

Waarom via Zoom?

Omdat jij dan de deur niet uit hoeft en lekker thuis op de bank kan blijven zitten.

En omdat ik van open en direct hou en ik nog beter kan voorzien in jouw behoeften als ik je gezicht kan zien.

Dus wacht niet langer en gun jezelf dit momentje om jouw volgende stap naar succes te zetten en laat mij weten waarom jij deze Succes Scan verdiend. Ik heb iedere maand ruimte voor 3 sessies dus wellicht dat ik jouw vraag eruit pik om samen uit te werken!

Gratis Succes Scan Susan Brouwer

Wat anderen zeggen...

Ik wil graag een succes scan aanvragen!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.