Gratis Zielsboek meditatie - Moonspirit Business Academy

Gratis Zielsboek Meditatie

Een magisch cadeau uit het universum voor jou

Als het elke keer maar niet wil lukken...

Alles in jou roept dat je ervoor moet gaan, dat je op mag staan voor jezelf en jouw ambities ten uitvoer mag gaan brengen. Je ziet het dan ook al helemaal voor je hoe jouw leven en jouw business eruit zouden zien als dat gewenste succes er al zou zijn. Hoe mensen van heinen en ver jou weten te vinden omdat jij die expert bent op jouw vakgebied!

En natuurlijk zijn een goed bedrijfsplan en een gedegen strategie nodig om dat succes te bereiken, echter is er zoveel meer van invloed op jouw resultaat dan dat je aanvankelijk zou denken. 

 

Het is de blauwdruk van jouw Ziel...

die mede bepaald of jouw missie zal slagen of niet. Het zijn de ‘afspraken’ die je ooit met je eigen Ziel gemaakt hebt voordat je naar de aarde kwam, over de lessen die je wilde gaan leren en de dat wat je hier te doen had.  

Wat je moet weten is dat de energie totaal anders is als toen je geboren werd. Inmiddels heb je je lessen geleerd en ben je gewoon klaar voor méér. Weet dan dat je altijd terug kan gaan naar de bron, dat je daar jouw grote oude Zielsboek in kan zien en de afspraken die je ooit gemaakt hebt mag lezen en daar waar nodig mag herzien. Uit liefde voor jezelf en jouw leven op aarde mag jij vanuit jouw hoger zelf de beste versie van jezelf en dus ook jouw business gaan manifesteren. 

Karma is oud, daar hoef je niets meer mee. De connectie met jouw Goddelijke bron is wat je nodig hebt…

Na deze prachtige meditatie, of liever gezegd Zielsreis:

  • Weet jij wat je los mag laten om jouw droomdoelen te kunnen bereiken.
  • Weet jij waarom bepaalde dingen nog steeds niet lukken en wat je ervoor moet doen zodat het wel gaat stromen.
  • Kun je op een veel zachtere en liefdevollere manier naar jezelf, je leven en jouw business kijken.
  • Ervaar je een diepere connectie met de Goddelijke bron en het universum.
  • Ervaar je meer rust en balans in lichaam en geest.

Vraag hem gratis aan en ontvang hem direct in je mailbox… 

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Hoi ik ben Susan Brouwer,

En het voelt nog altijd een beetje arrogant om te zeggen maar eigenlijk heb ik altijd al geweten dat ik een oude Ziel ben en dat mijn leven hier op aarde een bijzondere betekenis heeft. Dat ik met mijn wijsheid en kennis een grote impact kan maken, andere mensen kan helpen en de wereld mooier kan maken. 

Echter, voordat ik dit diepe ‘weten’ kon toelaten, mezelf in mijn eigen grootsheid kon accepteren en mijn mooie Ziel écht bestaansrecht kon geven heb ik heel veel obstakels moeten overwinnen. 

Toen ik drie maanden oud was ben ik geadopteerd en heb een groot deel van mijn leven last gehad van het ‘Geen Bodem Syndroom’ wat betekent dat ik geen basisvertrouwen in mezelf had en dus een constante behoefte had aan bevestiging en goedkeuring van anderen…