Kiezen voor jouw Grootsheid online vakopleiding - Susan Brouwer - Moonspirit Business Academy

Kiezen voor jouw Grootsheid

6 weken online programma

Jouw idealen vragen om een doorbraak...

“Je hebt al een eigen praktijk, het liefste wat je doet is mensen verder helpen. Je hebt plenty mooie ideeën om de wereld mooier te maken. Want dat is waarvoor je op aarde gekomen bent, om bewustzijn te brengen en jouw innerlijke wijsheid te delen met de wereld alleen wil het maar niet echt lekker stromen”.

Kiezen voor jouw Grootsheid - Susan Brouwer

Herken je dit ook?

Hoe zou jouw leven eruit zien als:

 • Jij weet wat jouw unieke expertise is en hoe jij jezelf krachtig daar krachtig mee neer kan zetten?
 • Je kan gaan staan voor jouw scherpe visie en deze vol vertrouwen en volmondig uit zou dragen?
 • Je geen last meer zou hebben van je onzekerheid maar in je volle lichtkracht trouw zou kunnen blijven aan jezelf?
 • Je iedere dag nieuwe inspiratie zou hebben en weet wat je op social media moet plaatsen om jouw doelgroep te bereiken?
 • Je de juiste mensen aantrekt die bij jou komen omdat ze jou zo leuk vinden en waar jij zelf ook heel blij van wordt?
Financiële onafhankelijkheid coach ondernemer

Natuurlijk zou dat geweldig zijn! En weet je, je kan daar nu een goede eerste stap in maken door te kiezen voor het Kiezen voor jouw Grootsheid programma waarin je zal ontdekken wat jouw persoonlijke succeselementen zijn waar je vol vertrouwen jouw zichtbaarheid mee vergroot!

Iedere coach of therapeut is uniek, iedere methodiek is uniek en iedere klant is uniek en als je hier de juiste combinatie in vindt, heb jij jouw eigen krachtformule in handen waar geen speld meer tussen te krijgen is. 

Succes bouw je namelijk op vanuit jouw zielsbron, zodat je helemaal je pure zelf kan zijn en daarmee een waardevolle bijdrage kan leveren aan de wereld!

Waarom dit traject wél werkt zijn de 3 succeselementen

1 op 1 coaching

2x 30 min persoonlijke teaching via Zoom om al jouw aandachtspunten te belichten en te bouwen aan jouw praktijk. Ik denk met je mee, geef advies en samen zetten we de puntjes op de i.

5 Modules

5 online modules om jouw krachtformule te ontdekken en verder uit te werken. In de 5 uitgebreide en mega waardevolle video's deel ik al mijn kennis die jij nodig hebt om een stevige basis voor het succes van jouw praktijk op te bouwen.

Uitwerkoprdrachten

In de 5 praktische opdrachten, gaan we alles direct toepassen. Weinig theorie, veel doen! De bijgeleverde, overzichtelijke werksheets spreken voor zich en leiden jou op eenvoudige wijze door de stof heen.

Susan Brouwer ondernemerscoach businesscoach bloeiende praktijk

Wat kun je van mij als coach verwachten?

Ik leef al meer dan 20 jaar vanuit mijn innerlijke wijsheid en ben sinds 2007 succesvol ondernemer. Ik geef al meer dan 8 jaar opleidingen in mediumschap, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. 

Inmiddels heb ik 3 bedrijven opgebouwd waar ik prima van kan leven en er dus ook geen baan naast nodig heb. Ik leef vol vertrouwen mijn zielsmissie, ik ben trouw aan mijn eigen pad, ik creëer vanuit mijn hart en met een nuchter verstand vorm ik het om tot interessante en verkoopbare producten. 

Dat maakt ook dat ik een tikkeltje eigenwijs kan zijn, snel tot kern kan doordringen en de vinger altijd op de zere plek leg, niets blijft ongezien. Ik ben direct en hou van no nonsens en de nadruk ligt bij mij op ‘doen’.

Natuurlijk is er alle ruimte voor jou en jouw verhaal want dat is waar het om draait, ik help je om te helen daar waar nodig, in je kracht te komen, de beste versie van jezelf neer te zetten en vanuit jouw expertise een succesvolle praktijk op te bouwen. Ik ben er voor jou.

Wat levert het je op?

Na het volgen van dit programma:

 • Durf jij online en op social media vol vertrouwen jouw visie uit te dragen en je mooie zelf te laten zien.
 • Weet jij wie de specifieke doelgroep is die helemaal bij jou en je boodschap aansluit en heb je heel veel nieuwe inspiratie om over te schrijven of te vloggen!
 • Weet jij hoe jij jouw wijsheid in de juiste woorden kan vertalen naar de buitenwereld toe.
 • Kun je (moeiteloos) omgaan met negatieve reacties uit de omgeving.
 • Heb jij jouw unieke krachtformule op papier zodat je die er altijd weer bij kan pakken én een concreet actieplan waar je nog minstens een half jaar mee verder kan.

Jouw werk is heel hard nodig!

Ik snap dat je nu in deze crisis voorzichtig bent met geld uitgeven en dat je nu twijfelt of je dit wel moet doen. Of het je uiteindelijk ook echt verder zal helpen en daar heb ik dus ook iets voor bedacht. Want als je nu niets doet, gebeurd er ook niets, en dat is volgens mij ook geen optie, dat ben je toch met me eens?  

Denk je eens in, al die mensen die nu thuis zitten en geconfronteerd worden met allerhande levensvragen en andere innerlijke struggles, zullen straks jouw hulp nodig hebben. Crisis of niet, juist nu zie ik goede kansen en zullen we straks werk in overvloed hebben.

Alleen zul je wel moeten laten weten dat je er bent en dat jij de oplossing hebt voor hun probleem. Dat is dus nog een extra reden waarom het belangrijk is dat je nu op gaat staan en zichtbaar wordt met jouw wijsheid. 

Susan Brouwer Empower coach ondernemers

Investering

De investering voor dit traject is 697,- excl 21% btw en daar krijg je voor:

 • Schriftelijke intake om jouw behoefte te bepalen.
 • Een 1 op 1 teaching van 30 min via Zoom waarin we jouw leerdoelen en aandachtspunten bespreken.
 • 5 uitgebreide videolessen om te leren welke stappen er nodig zijn om te bouwen aan jouw succes.
 • 5 uitgebreide uitwerkoefeningen om jezelf te ontwikkelen en aan je praktijk te bouwen.
 • Een afsluitende 1 op 1 online teaching waarin ik jou help om jouw krachtformule verder uit te werken en een actieplan te maken waar je minstens een half jaar mee vooruit kan!

Dit is een KTNO geaccrediteerde bijscholing op HBO niveau en een CRKBO erkende beroepsopleiding en daarmee is de investering volledig fiscaal verrekenbaar als bedrijfskosten.

Betalen in termijnen is mogelijk!

 • In 2 termijnen van 348,50 excl 21% btw
 • In 3 termijnen van 232,33 excl 21% btw
 • Bij betaling in termijnen worden 25,- extra administratiekosten in rekening gebracht.

Bij inschrijving voor dit programma ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en ontvang je binnen 24 uur een welkomstmail, factuur en link naar de online omgeving in je mailbox.  

Dit traject is niet voor iedereen...

Wanneer je er niet moet beginnen:

Als je niet naar jezelf wil kijken en je kwetsbaar durft op te stellen want dan ligt het probleem altijd bij die ander en zal je nooit in je zelfleiderschap komen te staan.

Als je niet bereid bent om uit je comfortzone te stappen want dan zul je nooit verder komen dan waar je nu staat.

Als je niet bereid bent om tijd te besteden en moeite te doen voor jezelf en je praktijk, want een gezond bedrijf vraagt om de nodige persoonlijke en zakelijke investeringen.

Ik zet me voor 200% in om van jouw leven en jouw praktijk een succes te maken, ik geef alle kennis en wijsheid om jou verder te helpen echter verwacht ik dezelfde inzet ook van jou. Dus als jij ook voelt dat je 200% wil investeren in jouw persoonlijk en zakelijk groeiproces, dan werk ik graag met jou!

Niet goed geld terug garantie!

Het is mijn doel om jou echt verder te helpen en ik word alleen blij van tevreden klanten en daarom hanteer ik voor dit programma een niet goed-geld terug garantie. Als je na de 3e les van mening bent dat jouw investering niet heeft gebracht wat ik je vooraf  toegezegd heb, dan krijg je na het inleveren van je materialen pakket en werkboeken, het lesgeld minus 150,- administratiekosten retour. De enige voorwaarde is dat je alle opdrachten hebt gedaan en alle opleidingsdagen volledig aanwezig geweest bent. 

Je loopt met deze garantie dus geen enkel risico.

Dus wacht niet te lang, sla je vleugels uit en ga ervoor!

Veel gestelde vragen

Je kan starten aan dit programma wanneer je wil alleen zul je altijd het gevoel hebben er niet klaar voor het zijn. Het is namelijk een sprong in het diepe om hieraan mee te doen, je zal ervoor uit je comfortzone moeten stappen en dat is mega spannend en misschien ook een beetje eng maar dan zal jouw hoofd altijd blijven zeggen dat je er niet klaar voor bent. Uitstel is afstel. Of ga je het eerst zelf nog even proberen? Kost het je veel tijd en loop je daardoor ook nog omzet mis? Dat zou een gemiste kans zijn!

Je kan dit programma doorlopen wanneer het jou uitkomt, maar het advies is om 1 dagdeel per week te reserveren voor de lessen en de uitwerkopdrachten zodat je het maximale uit dit programma kan halen.

Heb jij de wil en de drive om van jouw praktijk een succes te maken? Ben jij niet vies van hard werken en ben jij gemotiveerd om te doen wat nodig is? Dan mag je van mij meedoen als je nog geen praktijk hebt.  
 
Voordeel: je kan het gelijk goed doen en professioneel neerzetten zonder dat je eerst nog het wiel moet uitvinden. Dat scheel een hoop tijd en vooral frustraties!

Jazeker, want wat goed is kan altijd beter, fijner voor jou en fijner voor je klant. Je hebt vast nog een hele hoop ideeën die nu op de plank blijven liggen omdat je er geen tijd of energie voor hebt en juist daar ga ik je bij helpen. Een gezonde en positieve mindset, een concrete krachtformule die de basis vormt voor het succes van jouw praktijk, dat is waar ik jou bij ga helpen.

En ik zeg altijd, bij twijfel toch doen! Twijfel je over of jij de investering wel waard bent? Dat ben je zeker! En of het wel de juiste tijd is? En dat is het zeker want het is tijd dat jij je ambities serieus gaat nemen, kiest voor jouw eigen succes en jouw bijdrage gaat leveren aan de wereld die het zo hard nodig heeft!

Het kan natuurlijk zijn dat je nog met andere vragen zit of nog wat andere beren op de weg ziet. Geen probleem: mail mij dan even op susan@moonspiritbusinessacademy.nl zodat ik je kan helpen met het nemen van een besluit. Want inderdaad is niet iedereen klaar voor dit traject en dat is geen probleem maar blijf in ieder geval niet rond lopen met je vragen!

 

Wat anderen zeggen...

Ik waag de sprong!

Na je inschrijving ontvang je binnen 24 uur een welkomstmail met informatie en een digitale factuur.

Lees hier de algemene voorwaarden*

Download mijn Gratis E-book

Als je zichtbaar wordt dan hebben andere mensen daar altijd wel een mening over. Ik deel 5 gouden tips met jou om voorgoed af te rekenen met die onzekerheid en gewoon lekker je eigen ding te doen.