New Impact Succes traject fase 1 - Spirituele ondernemers vakopleiding - Moonspirit Business Academy

New Impact Succes traject

Fase 1: Van prachtig idee tot concreet bedrijfsplan

Je hebt een missie...

En je hebt ook al de nodige opleidingen en cursussen gedaan dus aan je kennis ligt het niet. Waar het ook niet aan ligt is jouw ervaring, want vanuit jouw levenswijsheid weet jij precies hoe dingen werken en kun je die ander op een fantastische manier helpen, want je hebt door de tijd heen jouw unieke werkwijze ontwikkeld, waar je trots op bent en misschien stiekem wel een beetje verliefd! 

Alleen nu voel je dat je véél meer in huis hebt dan je laat zien, dat een paar klantjes eigenlijk niet meer bevredigend is want wat er bij jou van binnen borrelt is veel grootser dan dat…

Herken je dit?

 • Ze moesten eens weten wat voor grote ziel jij bent en wat jij in huis hebt om de wereld naar een hoger level te tillen, echter krijg je nog niet de erkenning die je wel zou willen en dat maakt dat je het gevoel hebt vast te blijven zitten.
 • Inmiddels heb je een eigen praktijk, je klanten zijn tevreden, maar stiekem ben je zelf niet tevreden. Je voelt namelijk dat je veel meer kan dan dat je nu doet.
 • Het frustreert je dan ook enorm om te zien dat andere coaches en therapeuten wel succes hebben en zichzelf vol vertrouwen op social media laten zien. En dat terwijl ze ook nog eens veel minder goed zijn dan jij!
 • Er zit zoveel wijsheid in jou wat er nu gewoon uit wil, dat je eigenlijk gewoon beroerd bent van je eigen onzekerheid die er elke keer weer voor zorgt dat jij je maar blijft verstoppen of de getemperde versie van jezelf laat zien. Je voelt je als een Engel waar de vleugels van afgehakt zijn.
 • Wat je ook stiekem merkt is dat je jouw eigen leraar voorbij gegroeid bent. Maar wie ben jij om jouw eigen versie de wereld in te slingeren? Jouw ongezouten mening delen en jezelf minder grijs presenteren vind je eng en daarom pas je je nog te veel en te vaak aan wat anderen van jou verwachten.
 • En toch voel je aan alles dat je klaar bent voor de volgende stap met jouw praktijk, dat het nu tijd is om echt iets professioneels op te zetten en te gaan staan voor jouw eigen succes. Maar je bent ook huiverig voor de gevolgen die dat zal hebben, omdat je erg gevoelig bent en op je eigen grenzen moet passen zodat je straks niet weer voor pampus ligt, want dat wil je niet meer.

Kosmische Opdracht

Jij bent er inmiddels wel achter dat jij hier met een reden bent. Er is een diep weten in jou, een zachte stem die jou elke keer vertelt dat jij hier bent om ‘bewustzijn’ te brengen, een ander licht te schijnen op dingen die gebeurden maar eigenlijk niet kloppen. 

De reden dat je van binnen voelt dat het nu je tijd is én je dus ook niet meer kan wachten is dat jij ooit als Engel naar de aarde gestuurd bent met de opdracht om zoveel mogelijk Licht en Liefde te brengen. En juist die kosmische kracht begin je nu te voelen en maakt ook dat je er niet meer voor kan weglopen.

Ondernemen vanuit je ziel is een vak

Mijn vak. En net zoals jij nu tegen al deze vraagstukken aanloopt, heb ik het allemaal al achter de rug en wil ik jou de fijne kneepjes van mijn vak leren. Zodat jij met jouw unieke zielsmissie helemaal in je centrum komt te staan en jouw boodschap vol vertrouwen kan uitdragen. 

Dat jij je op een fijne manier kan onderscheiden en kan bouwen aan die bloeiende praktijk die helemaal bij jou past!

En ik hoor je vragen, ja maar hoe dan en waar moet ik beginnen. Door in de eerste plaats te stoppen met ‘denken’ en te starten met ‘doen’. Zet die stap uit je comfortzone, kijk je valkuilen aan en ga staan voor wie jij bent en wat jij te brengen hebt. 

De enige die dit kan ben jij zelf. En ik leer je hoe…

Hoe zou jouw leven eruit zien als:

 • Jij eindelijk weet wat jouw unieke talent en expertise zijn en dat je een concrete vorm gevonden hebt waarmee jij jezelf als een echte 'brand' op de kaart kan zetten?
 • Je jouw zielsmissie én ambitie niet meer hoeft te verstoppen maar dat op jouw eigen manier en vol vertrouwen zou kunnen uitdragen?
 • Jij je niets meer aantrekt van de mening van een ander en vol voor jouw eigen succes zou gaan?
 • Jij van al jouw ideeën een haalbaar concept zou maken en een concreet plan van aanpak zou hebben waar jij op je eigen tempo en eigen manier aan kan werken?
 • Je kan gaan staan voor de waarde die jij levert en alleen nog met klanten werkt waar je zelf ook energie van krijgt en die jou kiezen omdat ze jou zo’n geweldig mens vinden? En daarnaast ook bereid zijn om een fatsoenlijk tarief te betalen?
 • Jij jezelf en jouw praktijk naar een hoger level en meer volwassen bedrijfsvoering en uitstraling brengt?

Dat is allemaal mogelijk als je kiest voor het New Impact Power traject waarin je leert om van al jouw ideeën een realistisch en haalbaar bedrijfsplan te maken!

Dit is niet alleen een kennisprogramma maar echt een actie en doe opleiding! Stop met het volgen van al die losse workshops en kies voor een traject dat zoveel verder gaat dan alleen te leren om op jezelf en je intuïtie te vertrouwen of een Amerikaans verdienmodel toe te passen dat eigenlijk niet bij je past.

Het is een compleet mentorprogramma dat rekening houdt met alle obstakels die je op je pad tegenkomt als jij wil gaan staan voor jouw scherpe visie, een duidelijke boodschap te brengen hebt en daar een succesvolle praktijk mee op wil bouwen.

Want dat vraagt om een berg moed, lef en durf en dat kan je niet leren uit een boekje, dat vraagt om heel veel en heel vaak doen, met iemand aan je zijde die alle kennis en ervaring heeft om van jouw prachtige ideeën ook daadwerkelijk een succes te maken.

Heel veel kennis geeft nog geen daadkracht!

Ik kan je nu al zeggen dat er met jouw gave en talent helemaal niets mis is. Maar hoe je het gebruikt en de manier waarop je het in het dagelijks leven toepast is nog wel een aandachtspuntje want:

 • Durf jij altijd jouw mening en visie uit te spreken? Durf jij een stuk te schrijven met daarin de boodschap waarvan jij vindt dat iedereen dat zou moeten weten? Of staat je computer nog vol met teksten die je nooit online gezet hebt?
 • Hoe ga je om met conflicten? Durf je bij jezelf te blijven of please je nog te vaak om die ander maar te vriend te houden? Help jij nog steeds iedereen, ook al is het voor niets, bang om te commercieel te zijn of een slechte recensie te krijgen?
 • Kun je zien en genieten van wat je al bereikt hebt en daar helemaal trots op zijn? Of laat je je enthousiasme temperen door andere mensen?
 • Sta je al helemaal in je kracht en geloof jij onvoorwaardelijk in jouw eigen kunnen en talenten? Of kijk je nog tegen anderen op die het veel beter voor elkaar hebben dan jij?
 • Vertrouw jij blindeling op jouw ingevingen? Of pas je je nog te vaak aan en doe je braaf wat de maatschappij van jou verwacht?

Waarom dit traject wél werkt zijn de 4 succeselementen

Groepsdagen

5 hele opleidingsdagen waarin we van jouw ideeën en idealen een concreet bedrijfsplan maken. We zetten de hele basis van jouw praktijk neer, we bepalen een passend tarief, richten je website in en je kan direct aan de slag! Ik reik je een bewezen effectief stappenplan aan waar je gegarandeerd succes mee zal hebben!

1 op 1 coaching

60 min persoonlijke teaching bij mij op kantoor om al jouw aandachtspunten te belichten en te bouwen aan jouw praktijk. Ik denk met je mee, geef advies en samen zetten we de puntjes op de i.

Geheime FB groep

In de geheime facebookgroep kun je al je vragen stellen waar je tijdens het traject tegenaan loopt. Ik ben daar regelmatig aanwezig om ze persoonlijk te beantwoorden. Zo kunnen we van elkaar leren en houden we elkaar scherp.

Online bibliotheek

Je krijgt toegang tot een uitgebreide online kennis bibliotheek met daarin extra videolessen, werksheets en meditaties

Wat dit traject extra bijzonder maakt...

Het ondernemerschap vraagt veel van je en daarom is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en je eigen energie en grenzen te bewaken. Je weet wat de prijs is die je betaald als je jezelf voorbij rent! Het ritme van Grootmoeder Maan vormt een leidraad binnen dit traject en zal jou helpen om trouw te zijn aan jezelf en het pad wat jij te gaan hebt. 

Haar helende werking en manifestatiekracht zullen jou helpen om op een gebalanceerde manier en in zuivere afstemming met ziel jouw praktijk op te bouwen. Hoe je je verbindt met haar energie en het tijdens de opbouw van jouw praktijk kan inzetten, ga ik je allemaal leren in een handig en overzichtelijk systeem!

Wat kun je van mij als coach verwachten?

Ik leef al meer dan 20 jaar vanuit mijn innerlijke wijsheid en ben sinds 2007 succesvol ondernemer. Ik geef al meer dan 8 jaar opleidingen in mediumschap, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. 

Inmiddels heb ik 3 bedrijven opgebouwd waar ik prima van kan leven en er dus ook geen baan naast nodig heb. Ik leef vol vertrouwen mijn zielsmissie, ik ben trouw aan mijn eigen pad, ik creëer vanuit mijn hart en met een nuchter verstand vorm ik het om tot interessante en verkoopbare producten. 

Dat maakt ook dat ik een tikkeltje eigenwijs kan zijn, snel tot kern kan doordringen en de vinger altijd op de zere plek leg, niets blijft ongezien. Ik ben direct en hou van no nonsens en de nadruk ligt bij mij op ‘doen’.

Natuurlijk is er alle ruimte voor jou en jouw verhaal want dat is waar het om draait, ik help je om te helen daar waar nodig, in je kracht te komen, de beste versie van jezelf neer te zetten en vanuit jouw expertise een succesvolle praktijk op te bouwen. Ik ben er voor jou.

Wat levert het je op?

Na het volgen van dit programma:

 • Heb jij jezelf nog dieper verbonden met jouw zielsmissie en draag jij vol vertrouwen jouw mening en visie uit, ook als een ander het daar niet mee eens is. Je hebt dan een stevige basis in jezelf en in je bedrijf die je de houvast geven om heel dicht bij jezelf te blijven.
 • Weet jij wat jouw unieke expertise is en hoe je dit kan laten zien op een professionele manier die helemaal bij jou past en die je vol trots durft te laten zien.
 • Heb jij al jouw kennis en wijsheid omgevormd tot een concreet en verkoopbaar product waar je ook nog eens garant kan staan voor de waarde en het resultaat zodat het extra aantrekkelijk wordt voor jouw klant om met jou te gaan werken.
 • Heb je een passend tarief bepaald die zowel voor jou als je klant goed voelt en waar je je eigen inkomen mee kan verdienen.
 • Heb jij jezelf letterlijk op de kaart gezet, weet je welke (huis)stijl er bij jou past, hoe je een goede blog schrijft en heb jij jezelf met jouw aanbod online zichtbaar gemaakt op je website en social media. Ik leer je dus ook hoe je goede salesteksten moet schrijven.
 • En je hebt geleerd om concrete plannen te maken en die op jouw eigen tempo kunt aanpakken zonder daarbij over je eigen grenzen heen te gaan, maar wel je uiteindelijke doelen te behalen.
 • Aan het einde van fase 1 heb je de complete basis voor je praktijk klaar staan. Dat wil zeggen, je weet hoe je jezelf moet presenteren en onderscheiden, je weet wie je doelgroep is en je hebt een haalbaar verdienmodel waar je verder aan kan bouwen in fase 2...

Investering

De investering voor dit traject fase 1 is 1397,- excl 21% btw en daar krijg je voor:

 • 5 compleet verzorgde live opleidingsdagen incl. heerlijke lunch
 • Elke les een werkboek en alle lesmaterialen die je nodig hebt
 • 1 Live 1 op 1 teaching sessie van 60 min
 • 2 online 1 op 1 teaching sessies van 30 min
 • Toegang tot de geheime facebookgroep zodat je daar je vragen kan stellen en ik ze persoonlijk voor je beantwoord
 • Toegang tot de uitgebreide kennis bibliotheek met extra videolessen en werksheets
 • Certificaat van deelname

Dit is een KTNO geaccrediteerde bijscholing op HBO niveau en een CRKBO erkende beroepsopleiding en daarmee is de investering volledig fiscaal verrekenbaar als bedrijfskosten.

Betalen in termijnen is mogelijk!

 • In 2 termijnen van 698,50 excl 21% btw
 • In 4 termijnen van 349,25 excl 21% btw
 • Bij betaling in termijnen worden 25,- extra administratiekosten in rekening gebracht.

Dit is wat je voorgangers ervan vonden…

Het voelde alsof het traject speciaal voor mij geschreven was. Het New Impact Succes Traject is de eerste natuurgerichte ondernemersopleiding in Nederland met het KTNO keurmerk en dat is niet voor niets ;). De combinatie tussen de online coaching en de livedagen is perfect. Door de fijne, persoonlijke begeleiding van Susan ben ik in actie gekomen en staat het fundament van mijn business nu als een huis. Susan is een voorbeeld voor mij en het is een feestje om met haar samen te werken!   

Siti Muntanah – Manifestatie expert voor vrouwelijke ondernemers

Mijn coachingspraktijk liep wat moeizaam, het was lastig om nieuwe klanten aan te trekken. Door in het traject van Susan te stappen werd helder welke richting ik op moest gaan met mijn bedrijf, welke klanten ik moet aanpreken en op welke manier. Susan is een fijne coach om mee te werken, door zich open en kwetsbaar op te stellen hielp ze mij ook hetzelfde te doen. Super dat ze naast businesscoaching ook een stuk persoonlijke ontwikkeling meeneemt.

Arnold Ten Oever – Wandelcoaching I Natuurcoaching

Als nieuwe ondernemer met een plan om mijn missie uitdragen maar vol vragen en onwetendheid, hoe het vorm te geven, staat na de opleiding van Susan mijn onderneming. Door de praktische, verhelderende, duidelijke theorie lessen kreeg mijn missie vorm en kan ik nu volvertrouwen de markt op!

Yvette Huitema – Pak je leven op na een heftige gebeurtenis

Dit traject is niet voor iedereen...

Wanneer je er niet aan moet beginnen:

Als je niet naar jezelf wil kijken en je kwetsbaar durft op te stellen want dan ligt het probleem altijd bij die ander en zal je nooit in je zelfleiderschap komen te staan.

Als je niet bereid bent om uit je comfortzone te stappen want dan zul je nooit verder komen dan waar je nu staat.

Als je niet bereid bent om tijd te besteden en moeite te doen voor jezelf en je praktijk, want een gezond bedrijf vraagt om de nodige persoonlijke en zakelijke investeringen.

Ik zet me voor 200% in om van jouw leven en jouw praktijk een succes te maken, ik geef alle kennis en wijsheid om jou verder te helpen echter verwacht ik dezelfde inzet ook van jou. Dus als jij ook voelt dat je 200% wil investeren in jouw persoonlijk en zakelijk groeiproces, dan werk ik graag met jou!

Niet goed geld terug garantie!

Het is mijn doel om jou echt verder te helpen en ik word alleen blij van tevreden klanten en daarom hanteer ik voor dit programma een niet goed-geld terug garantie. Als je na de 3e les van mening bent dat jouw investering niet heeft gebracht wat ik je vooraf  toegezegd heb, dan krijg je na het inleveren van je materialen pakket en werkboeken, het lesgeld minus 150,- administratiekosten retour. De enige voorwaarde is dat je alle opdrachten hebt gedaan en alle opleidingsdagen volledig aanwezig geweest bent. 

Je loopt met deze garantie dus geen enkel risico.

Dus wacht niet te lang, sla je vleugels uit en ga ervoor!

Waar en wanneer?

 • Live groepsdagen:
  Maandag 7 dec - 21 dec - 11 jan - 25 jan - 8 febr
 • 1 op 1 teachings in overleg bij mij op kantoor of via Zoom
 • Adres: J.W. Hagemanstraat 22 in Eibergen

Veel gestelde vragen

Live groepsdagen zijn op zaterdag 16 sep – 3 okt – 17 okt – 31 okt – 14 nov 

In principe start ik dit programma meerdere keren per jaar.  Maar waarschijnlijk heb je dan ook het gevoel er niet klaar voor te zijn. Het is namelijk een sprong in het diepe om hieraan mee te doen, je zal ervoor uit je comfortzone moeten stappen en dat is mega spannend en misschien ook een beetje eng maar dan zal jouw hoofd altijd blijven zeggen dat je er niet klaar voor bent. Uitstel is afstel. Of ga je het eerst zelf nog even proberen? Kost het je veel tijd en loop je daardoor ook nog omzet mis? Dat zou een gemiste kans zijn!

Dat voelt zo omdat je nog niet gewend bent om als ondernemer te investeren in jezelf en je bedrijf. Op dit moment heb je behoefte aan nieuwe kennis en tools om zowel persoonlijk als zakelijk te groeien naar een hoger level. Dat kost geld maar levert straks ook veel meer geld op. Als je nu niets doet weet je in ieder geval dat het niet beter wordt.  

Ook wat betreft je planning zal je prioriteiten moeten stellen, net als voor het succes van je bedrijf. Kijk of je vrij kan nemen van je werk, of je die ene (belangrijke) afspraak kan verzetten of misschien een combinatie van beide kan maken. Je kan de lessen namelijk niet inhalen. 

Dit traject duurt 4 maanden waarin er 5 live groepsdagen zijn, 3 1 op 1 sessies en je aan de slag kan gaan met de opdrachten en extra videolessen. Reserveer 1 dagdeel per week om te werken AAN je bedrijf.

Heb jij de wil en de drive om van jouw praktijk een succes te maken? Ben jij niet vies van hard werken en ben jij gemotiveerd om te doen wat nodig is? Dan mag je van mij meedoen als je nog geen praktijk hebt.  
 
Voordeel: je kan het gelijk goed doen en professioneel neerzetten zonder dat je eerst nog het wiel moet uitvinden. Dat scheel een hoop tijd en vooral frustraties!

Jazeker, want wat goed is kan altijd beter, fijner voor jou en fijner voor je klant. Je hebt vast nog een hele hoop ideeen die nu op de plank blijven liggen omdat je er geen tijd of energie voor hebt en juist daar ga ik je bij helpen. Een gezonde en positieve mindset, een concreet en verkoopbaar product en een haalbaar en realistisch bedrijfsplan. 

En ik zeg altijd, bij twijfel toch doen! Twijfel je over of jij de investering wel waard bent? Dat ben je zeker! En of het wel de juiste tijd is? En dat is het zeker want het is tijd dat jij je ambities serieus gaat nemen, kiest voor jouw eigen succes en jouw bijdrage gaat leveren aan de wereld die het zo hard nodig heeft!

Het kan natuurlijk zijn dat je nog met andere vragen zit of nog wat andere beren op de weg ziet. Geen probleem: mail mij dan even op susan@moonspiritbusinessacademy.nl zodat ik je kan helpen met het nemen van een besluit. Want inderdaad is niet iedereen klaar voor dit traject en dat is geen probleem maar blijf in ieder geval niet rond lopen met je vragen!

 

Wat anderen zeggen over onze samenwerking...

Yes ik ben erbij!

Na je inschrijving ontvang je binnen 24 uur een welkomstmail met informatie en een digitale factuur.

Lees hier de algemene voorwaarden*