New Impact Succes traject fase 2 - Spirituele ondernemers vakopleiding - Moonspirit Business Academy

New Impact Succes traject

Fase 2: bouw die bloeiende praktijk die bij je past

Je hebt een missie...

Je bent van ver gekomen, je hebt heel hard gewerkt, veel losgelaten en je bent voor de volle 100% het commitment met jezelf aangegaan.

Je weet het echt zeker, jij wil ‘no matter what’ een succes maken van jouw praktijk. Je weet dat je offers zal moeten leveren, maar je weet ook dat je er nu niets meer tussen laat komen.

Jij gaat voor zichtbaarheid en een groot bereik, je wil namelijk zoveel mogelijk mensen bereiken met jouw boodschap!

Herken je dit?

 • Je houdt van je vak, je zou ook niets liever willen dan dit alleen kost het hele gebeuren eromheen je veel energie. Je vindt het lastig om je doelgroep te bereiken en weer nieuwe klanten aan te trekken.
 • De basis van je praktijk staat, alleen mag het nog meer gefinetuned worden, je wil er ook een eigen ‘merk’ van maken.
 • Het 1 op 1 coachen was leuk maar inmiddels voel je dat je nu méér wilt, je ziet jezelf al staan voor een groep mensen, alleen omdat je niet precies weet in welke vorm en dat er ook nog een stemmetje is dat zegt wie er nou op jou zit te wachten, komt het maar niet van de grond.
 • Je voelt ook dat je niet iedereen meer wil helpen, je wil jouw kostbare energie en kennis alleen nog delen met klanten die bereid zijn om aan zichzelf te werken en daar ook een investering voor over hebben.
 • Het tarief dat je nu vraagt was oké alleen voel je nu dat je veel meer waarde gééft dan dat je ontvangt en dat het eigenlijk uit verhouding is. Je vindt het alleen lastig om meer te gaan vragen omdat je bang bent dat er dan niemand meer komt.
 • Je bent inmiddels op het punt gekomen dat je denkt, het is nu of nooit! Je wil dolgraag, innerlijk is er een diep vertrouwen alleen mis je een concreet plan van aanpak. Een stevige rode draad waar je houvast aan kan ontlenen. Jouw praktijk is nu nog een beetje stuurloos schip, voel je wat ik bedoel?

Het Universum helpt!

Ik weet dat er een allergie zit op spiritualiteit en commercialiteit. Dat het eigenlijk not done is om veel geld te verdienen met het helpen van andere mensen omdat jij jouw gave hebt gekregen om van boven licht en liefde naar de aarde te brengen.

Echter ben ik het met deze stelling niet eens want als je het vanuit het grote geheel bekijkt, is het hogere doel om de energie op aarde te verhogen en zo Moeder Aarde en haar mensheid te beschermen tegen de vijanden vanuit de maatschappij.

Ik zie geld als een middel om dit proces te versnellen, om via het internet of het huren van een mooie plek, steeds meer mensen in een korte tijd te bereiken. Daarnaast kun je met veel geld verantwoorden producten maken en kopen waarmee we de aarde ook weer positief ondersteunen. Met geld kun je heel veel positieve dingen doen om nog meer Licht & Liefde te brengen en ik geloof erin dat het universum je daarbij zal helpen!

Jouw zielsmissie vraagt om ondernemerschap

Alleen met een praktijk en een product ben je er nog niet, want hoe ga je de mensen bereiken? Hoe zorg je ervoor dat de mensen jou kunnen vinden en weten dat ze met hun issues bij jou terecht kunnen?

Hoe maak je een diepere connectie met jouw doelgroep en hoe zorg je ervoor dat ze ook echt met jou gaan samenwerken? Welke weg legt iemand af voordat hij of zij bereid is om een workshop bij jou te gaan doen?

Dat vraagt niet alleen om een leuk koppie en een mooie boodschap, dat vraagt ook om de juiste zakelijke stappen en die ga ik jou leren.

Hoe zou jouw leven eruit zien als:

 • Je exact weet wat jouw doelgroep is en hoe je die kan bereiken met jouw boodschap?
 • Jij de perfecte oplossing zou hebben voor hun probleem en het verkopen van je sessies appeltje eitje zou zijn?
 • Je een gedegen systeem zou hebben om steeds meer mensen te bereiken en mensen jou automatisch weten te vinden?
 • Je waanzinnig gave workshops zou geven waar jouw sessies moeiteloos op aansluiten en je dus meer geld kan verdienen?
 • Jij een super waardevol en innovatief programma hebt waarbij je echt doelgericht en resultaatgericht kan werken?
 • Een tarief kan vragen wat in verhouding staat tot de waarde die jij levert en mensen bereid zijn om dit te betalen?

Dat is allemaal mogelijk als je kiest voor fase 2 van het New Impact Power traject waarin je van je hobby je serieuze job maakt!

Dit is niet alleen een kennisprogramma maar echt een actie en doe traject! Stop nou niet net als alle andere coaches vlak vóór het succes, maar kies voor kwaliteit en consistentie. Succes bouwen doe je namelijk niet in één dag maar stap voor stap en heel bewust.

Het is een compleet mentorprogramma dat rekening houdt met alle obstakels die je op je pad tegenkomt als jij met jouw praktijk naar een volgend level wil en zoveel mogelijk mensen wil bereiken.

Want dat vraagt om een berg moed, lef en durf en dat kan je niet leren uit een boekje, dat vraagt om heel vaak vallen en weer opstaan, met iemand aan je zijde die alle kennis en ervaring heeft om jou net dat duwtje in de rug te geven als je het zelf even niet meer weet.

Een stok achter de deur heb je gewoon nodig!

Het opbouwen van een succesvolle praktijk is niet moeilijk maar vraagt wel om doorzettingsvermogen, want:

 • Hoe ga jij om met negatieve reacties uit je omgeving? Of kritiek van je klanten?
 • Hoe ga je om met conflicten? Durf je trouw te zijn aan jezelf en daarvoor soms anderen teleur te stellen?
 • Als jij je hoofd boven het maaiveld uit steekt, dan vinden anderen daar altijd iets van, kun je omgaan met je innerlijke struggles?
 • Ben jij eigenwijs genoeg om het anders te doen dan al jouw collega’s? Te gaan staan voor jouw eigen succes?
 • Ben jij iemand met een ijzersterke focus op jouw eigen doelen? Of ben je iemand die het belang van anderen er altijd tussen laat komen?

Waarom dit traject wél werkt zijn de 4 succeselementen

Groepsdagen

5 hele opleidingsdagen waarin we de basis van jouw praktijk verder gaan uitbouwen, want hoe ga jij mensen bereiken, jouw boodschap delen en je product verkopen? Hoe laat jij zien dat je er bent en hoe krijg je ook echt nieuwe klanten?

1 op 1 coaching

60 min persoonlijke teaching bij mij op kantoor om al jouw aandachtspunten te belichten en te bouwen aan jouw praktijk. Ik denk met je mee, geef advies en samen zetten we de puntjes op de i.

Geheime FB groep

In de geheime facebookgroep kun je al je vragen stellen waar je tijdens het traject tegenaan loopt. Ik ben daar regelmatig aanwezig om ze persoonlijk te beantwoorden. Zo kunnen we van elkaar leren en houden we elkaar scherp.

Online bibliotheek

Je krijgt toegang tot een uitgebreide online kennis bibliotheek met daarin extra videolessen, werksheets en meditaties

Wat dit traject extra bijzonder maakt...

Het ondernemerschap vraagt veel van je en daarom is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en je eigen energie en grenzen te bewaken. Je weet wat de prijs is die je betaald als je jezelf voorbij rent! Het ritme van Grootmoeder Maan vormt een leidraad binnen dit traject en zal jou helpen om trouw te zijn aan jezelf en het pad wat jij te gaan hebt. 

Haar helende werking en manifestatiekracht zullen jou helpen om op een gebalanceerde manier en in zuivere afstemming met ziel jouw praktijk op te bouwen. Hoe je je verbindt met haar energie en het tijdens de opbouw van jouw praktijk kan inzetten, ga ik je allemaal leren in een handig en overzichtelijk systeem!

Wat kun je van mij als coach verwachten?

Ik leef al meer dan 20 jaar vanuit mijn innerlijke wijsheid en ben sinds 2007 succesvol ondernemer. Ik geef al meer dan 8 jaar opleidingen in mediumschap, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. 

Inmiddels heb ik 3 bedrijven opgebouwd waar ik prima van kan leven en er dus ook geen baan naast nodig heb. Ik leef vol vertrouwen mijn zielsmissie, ik ben trouw aan mijn eigen pad, ik creëer vanuit mijn hart en met een nuchter verstand vorm ik het om tot interessante en verkoopbare producten. 

Dat maakt ook dat ik een tikkeltje eigenwijs kan zijn, snel tot kern kan doordringen en de vinger altijd op de zere plek leg, niets blijft ongezien. Ik ben direct en hou van no nonsens en de nadruk ligt bij mij op ‘doen’.

Natuurlijk is er alle ruimte voor jou en jouw verhaal want dat is waar het om draait, ik help je om te helen daar waar nodig, in je kracht te komen, de beste versie van jezelf neer te zetten en vanuit jouw expertise een succesvolle praktijk op te bouwen. Ik ben er voor jou.

Wat levert het op?

Na het volgen van dit programma:

 • Heb jij de juiste mindset om je focus te houden op dat wat voor jou belangrijk is en zakelijk de juiste keuzes te maken. Je leert om niet meer vanuit emoties te reageren maar vanuit rust en innerlijke leiderschap.
 • Heb je van jouw unieke behandelmethode jouw eigen productaanbod gemaakt passend bij jouw doelgroep. Zoals gratis producten, standaard producten en maatwerk producten zodat je voor iedere klant een passende oplossing hebt.
 • Weet je hoe je een goede workshop/webinar moet geven en hoe je daar ook genoeg deelnemers voor aantrekt, zodat je daarna ook op een leuke ongedwongen manier je programma kan verkopen.
 • Weet jij hoe jij jezelf op een professionele manier als expert presenteert en hoe je je naamsbekendheid aanzienlijk vergroot en dus meer klanten gaat aantrekken.
 • Heb je een passend tarief bepaald die zowel voor jou als je klant goed voelt en waar je je eigen inkomen mee kan verdienen en uiteindelijk zelfs je baan (die toch niet meer bij je past) kan opzeggen.
 • Heb jij jouw complete praktijk staan. Jouw expertise, jouw doelgroep, jouw productaanbod en je bereik vergroot. Nu heb de je basis compleet waarmee je die bloeiende praktijk bouwt die helemaal bij je past. Je kan het zo gek maken als dat je zelf wil!
 • Je weet precies hoe je jouw doelgroep moet bereiken en hoe je van een online volger een betaalde coachklant maakt. Je hebt een compleet marketing systeem dat zichzelf vult en uitbreidt...

Investering

De investering voor dit traject fase 2 is 1397,- excl 21% btw en daar krijg je voor:

 • 5 compleet verzorgde live opleidingsdagen incl. heerlijke lunch
 • Elke les een werkboek en alle lesmaterialen die je nodig hebt
 • 1 Live 1 op 1 teaching sessie van 60 min
 • 2 online 1 op 1 teaching sessies van 30 min
 • Toegang tot de geheime facebookgroep zodat je daar je vragen kan stellen en ik ze persoonlijk voor je beantwoord
 • Toegang tot de uitgebreide kennis bibliotheek met extra videolessen en werksheets
 • Certificaat van deelname

Dit is een KTNO geaccrediteerde bijscholing op HBO niveau en een CRKBO erkende beroepsopleiding en daarmee is de investering volledig fiscaal verrekenbaar als bedrijfskosten.

Betalen in termijnen is mogelijk!

 • In 2 termijnen van 698,50 excl 21% btw
 • In 4 termijnen van 349,25 excl 21% btw
 • Bij betaling in termijnen worden 25,- extra administratiekosten in rekening gebracht.

Dit traject is niet voor iedereen...

Wanneer je er niet aan moet beginnen:

 • Als je niet naar jezelf wil kijken en je kwetsbaar durft op te stellen want dan ligt het probleem altijd bij die ander en zal je nooit in je zelfleiderschap komen te staan.
 • Als je niet bereid bent om uit je comfortzone te stappen want dan zul je nooit verder komen dan waar je nu staat.
 • Als je niet bereid bent om tijd te besteden en moeite te doen voor jezelf en je praktijk, want een gezond bedrijf vraagt om de nodige persoonlijke en zakelijke investeringen.

Ik zet me voor 200% in om van jouw leven en jouw praktijk een succes te maken, ik geef alle kennis en wijsheid om jou verder te helpen echter verwacht ik dezelfde inzet ook van jou. Dus als jij ook voelt dat je 200% wil investeren in jouw persoonlijk en zakelijk groeiproces, dan werk ik graag met jou!

Waar en wanneer?

 • Live groepsdagen:
  Maandag 22 feb- 8 mrt- 22 mrt - 5 apr - 19 apr
 • 1 op 1 teachings in overleg bij mij op kantoor of via Zoom
 • Adres: J.W. Hagemanstraat 22 in Eibergen

Veel gestelde vragen

Live groepsdagen zijn op 

In principe start ik dit programma meerdere keren per jaar.  Maar waarschijnlijk heb je dan ook het gevoel er niet klaar voor te zijn. Het is namelijk een sprong in het diepe om hieraan mee te doen, je zal ervoor uit je comfortzone moeten stappen en dat is mega spannend en misschien ook een beetje eng maar dan zal jouw hoofd altijd blijven zeggen dat je er niet klaar voor bent. Uitstel is afstel. Of ga je het eerst zelf nog even proberen? Kost het je veel tijd en loop je daardoor ook nog omzet mis? Dat zou een gemiste kans zijn!

Dat voelt zo omdat je nog niet gewend bent om als ondernemer te investeren in jezelf en je bedrijf. Op dit moment heb je behoefte aan nieuwe kennis en tools om zowel persoonlijk als zakelijk te groeien naar een hoger level. Dat kost geld maar levert straks ook veel meer geld op. Als je nu niets doet weet je in ieder geval dat het niet beter wordt.  

Ook wat betreft je planning zal je prioriteiten moeten stellen, net als voor het succes van je bedrijf. Kijk of je vrij kan nemen van je werk, of je die ene (belangrijke) afspraak kan verzetten of misschien een combinatie van beide kan maken. Je kan de lessen namelijk niet inhalen. 

Dit traject duurt 4 maanden waarin er 5 live groepsdagen zijn, 3 1 op 1 sessies en je aan de slag kan gaan met de opdrachten en extra videolessen. Reserveer 1 dagdeel per week om te werken AAN je bedrijf.

Heb jij de wil en de drive om van jouw praktijk een succes te maken? Ben jij niet vies van hard werken en ben jij gemotiveerd om te doen wat nodig is? Dan mag je van mij meedoen als je nog geen praktijk hebt.  
 
Voordeel: je kan het gelijk goed doen en professioneel neerzetten zonder dat je eerst nog het wiel moet uitvinden. Dat scheel een hoop tijd en vooral frustraties!

Jazeker, want wat goed is kan altijd beter, fijner voor jou en fijner voor je klant. Je hebt vast nog een hele hoop ideeen die nu op de plank blijven liggen omdat je er geen tijd of energie voor hebt en juist daar ga ik je bij helpen. Een gezonde en positieve mindset, een concreet en verkoopbaar product en een haalbaar en realistisch bedrijfsplan. 

En ik zeg altijd, bij twijfel toch doen! Twijfel je over of jij de investering wel waard bent? Dat ben je zeker! En of het wel de juiste tijd is? En dat is het zeker want het is tijd dat jij je ambities serieus gaat nemen, kiest voor jouw eigen succes en jouw bijdrage gaat leveren aan de wereld die het zo hard nodig heeft!

Het kan natuurlijk zijn dat je nog met andere vragen zit of nog wat andere beren op de weg ziet. Geen probleem: mail mij dan even op susan@moonspiritbusinessacademy.nl zodat ik je kan helpen met het nemen van een besluit. Want inderdaad is niet iedereen klaar voor dit traject en dat is geen probleem maar blijf in ieder geval niet rond lopen met je vragen!

 

Wat anderen zeggen...

Ik wil me inschrijven!

Na je inschrijving ontvang je binnen 24 uur een welkomstmail met informatie en een digitale factuur.

Lees hier de algemene voorwaarden*