Over mij - Moonspirit Business Academy

Hoi ik ben Susan Brouwer

Het voelt nog altijd een beetje arrogant om te zeggen maar eigenlijk heb ik altijd al geweten dat ik een oude Ziel ben en dat mijn leven hier op aarde een bijzondere betekenis heeft. Dat ik met mijn wijsheid en kennis een grote impact kan maken, andere mensen kan helpen en de wereld mooier kan maken. 

Echter, voordat ik dit diepe ‘weten’ kon toelaten, mezelf in mijn eigen grootsheid kon accepteren en mijn mooie Ziel écht bestaansrecht kon geven heb ik heel veel obstakels moeten overwinnen. 

Toen ik drie maanden oud was ben ik geadopteerd en heb een groot deel van mijn leven last gehad van het ‘Geen Bodem Syndroom’ wat betekent dat ik geen basisvertrouwen in mezelf had en dus een constante behoefte had aan bevestiging en goedkeuring van anderen.

 Al nodigde ik 100 mensen op mijn verjaardag uit, die allemaal gek met mij waren, dan nog kon ik me moederziel alleen voelen. Dat maakte ook dat ik een enorme pleaser was en er alles aan deed om er maar bij te horen.

Ik had altijd leuke commerciële banen in de marketing en in de sales en leefde ver boven mijn stand omdat ik voor niets onder wilde doen. Ik betaalde tijdens het stappen de drankjes voor mijn vriendinnen en de kleding van mijn toen nog studerende vriendje. Dat alles zodat ze mij maar geweldig zouden vinden, met uiteindelijk als resultaat een schuld van ruim 46.000 euro!

Van armoede naar openbaring!

Op een gegeven moment liep de situatie compleet uit de hand, ik verloor mijn baan, mijn relatie liep op de klippen en ik raakte in een persoonlijk isolement. Omdat de enorme schaamte voor mijn schuld zo groot was, dacht ik serieus dat iedereen op straat kon zien dat ik 46.000 euro op mijn rekest zou hebben. 

Een periode van armoede, maar vooral van een diepe eenzaamheid volgde. En gelukkig niet voor niets, want ik heb in die stilte, het aller diepste donker in mezelf aan mogen kijken. Ik heb me mogen herinneren wie ik echt was, dat ik een spirituele gave had en dat ik daar eigenlijk al mee geboren was. Dat ik door alles wat ik heb meegemaakt eigenlijk vergeten was wie ik ben als Ziel en wat ik hier op aarde kwam doen. 

Ik weet dat ene moment nog goed dat ik contact kreeg met mijn overleden oma en zij mij precies vertelde wat ik moest doen om mijn leven weer op de rit te krijgen. En dat is ook het moment geweest dat ik begon met ondernemen, zodat ik van niets of niemand nog afhankelijk was, zoveel als ik wilde kon werken, zoveel als ik wilde kon verdienen om mijn schuld af te betalen. Eerst als freelance accountmanager en later als fulltime nagelstyliste.

Nu leef ik mijn hoogste potentieel

Aan de nageltafel heb ik het coachingsvak geleerd, nageltjes zetten was leuk, maar de gesprekken voeren met de klanten nog veel interessanter. Ik begon persoonlijke en emotionele structuren te herkennen in de levensverhalen die ik te horen kreeg.

Ik luisterde aandachtig, voelde in, gebruikte mijn spirituele gave om mensen tips en adviezen te geven die ook nog eens heel goed bleken uit te pakken! Vanaf 2012 ben ik na een opleiding tot mediumtherapeut begonnen als spiritueel coach en leraar spirituele ontwikkeling. Fantastisch!

Ik had mijn roeping echt gevonden. Stapje voor stapje, beetje voor beetje ging het beter en heb ik zelfs mijn hele schuld af kunnen lossen. Inmiddels heb ik een prachtige dochter van 5 en een super lieve vriend. 

Maar wat misschien wel het allerbelangrijkste van alles is, is dat ik mezelf terug gevonden heb en mijn hoogste potentieel voluit leef. Ik heb een mega succesvol bedrijf en ik heb met mezelf de afspraak gemaakt dat ik nooit meer dingen doe die niet voor 100% goed voelen. Privé niet en zakelijk niet. 

Ik ben inmiddels voor mezelf de meest betrouwbare persoon op aarde geworden omdat ik het huwelijk met mezelf ben aangegaan en dat maakt dat ik me nooit meer eenzaam voel!      

Mijn unieke kern eigenschappen

Spiritueel, down to earth, ondernemend, duidelijk, praktisch, doelgericht, resultaatgericht, soms liefdevol confronterend en een tikkeltje (eigen)wijs.

Spiritualiteit en commercialiteit gaan juist heel goed samen!

Het is mijn missie om mensen te helpen om hun eigen lichtkracht terug te vinden en van al hun prachtige ideeën en idealen een haalbaar bedrijfsplan te maken, zodat ook zij het bestaansrecht kunnen voelen om andere mensen verder te helpen op hun pad.

Mijn visie is dat als je de boodschap van Licht & Liefde wil verspreiden, zakelijkheid en commercialiteit nodig zijn om zoveel mogelijk mensen te bereiken en daarmee dus het hogere doel van het Universum te dienen.

En dat hoeft zeker niet gratis want hoe meer je verdiend, hoe beter je kan zorgen voor Moeder Aarde, producten kan kopen die op een eerlijke en bewuste manier geproduceerd zijn.

Je kan het geld wat je verdiend gebruiken om nog beter voor jezelf te zorgen zodat je nog meer kracht en energie hebt om andere mensen te helpen en je kan het geld inzetten om te adverteren met jouw aanbod, zodat er steeds meer mensen geholpen kunnen worden!

Daar is toch niets mis mee? Mijn spirituele Gids zei ooit: ‘Susan je mag heel veel geld verdienen mits je het op een goede manier inzet.’

Als je me zou kennen, zou je weten dat...

  • Ik ben heldervoelend, helderhorend en helderziend en heb daar sinds 2012 mijn werk van gemaakt.
  • Ik een allergie heb voor mensen die niet 'echt' zijn, die het ene zeggen en het andere doen, die om de hete brei heen blijven draaien. Ik hou van eerlijk en oprecht en what you see is what you get.
  • Ik echt wel van een feestje hou maar ook zeer teruggetrokken en op mezelf kan zijn.
  • Gezond en lekker koken is wat ik in mijn vrije tijd het liefst doe, maar ik kan ook genieten van een foute reep chocola en een patatje mayo.
  • Ik ook nog best wel eens onzeker kan zijn maar dat dat voor mij nooit meer een reden is om mijn dromen niet te verwezenlijken.
  • Ik heel fijn samenwoon met de liefde van mijn leven Wouter. We samen 3 lieve kinderen hebben waarvan Lisa mijn dochter is en ik een zeer trotse mama ben.
  • Ik inmiddels ruim 8000 coachingsgesprekken gevoerd heb en 460 cursisten geholpen heb om zich spiritueel te ontwikkelen en andere mensen daarmee te helpen.
  • Ik uit een dorp kom waar er een taboe rust op spiritualiteit, maar doordat ik uitkwam voor mijn spirituele gave ik een plaats in de politiek kreeg. Zij vonden mijn andere kijk op de dingen juist heel inspirerend en vernieuwend.
  • Heel veel mensen in mijn omgeving mij voor gek verklaard hebben in de stappen die ik gezet heb, maar nu juist bewondering hebben voor hoe ik een succesvol bedrijf neergezet heb en hoe ik dat als moeder combineer.

Hoe ik aan mijn spirituele gave kom...

Op 23 december 1981 werd ik in Hoorn geboren. Direct na mijn geboorte werd ik afgestaan ter adoptie omdat mijn biologische moeder niet voor mij kon zorgen.

Het noodlot wou dat ik de eerste 2 weken van mijn leven alleen doorbracht in het ziekenhuis omdat ik een navelontsteking kreeg.

Hierdoor heb ik me bijna mijn hele leven eenzaam gevoeld. Ik voelde me door alles en iedereen afgewezen en was van binnen erg onzeker. Ondanks ik hele lieve ouders heb gekregen miste ik die veilige basis onder mijn voeten.

Jaren lang sloot ik me af voor die eenzaamheid en afwijzing maar ik liep er elke keer weer keihard tegenaan. Ik werd gedwongen om het aan te kijken en om het stuk te helen in mezelf.

Ook dat was een jarenlange zoektocht met vallen en opstaan. Eerst was het lastig en later werd het een uitdaging, ik begon het leuk te vinden om verdieping in mezelf en het leven te vinden. Het had iets magisch.

Het opmerkelijkste was nog wel dat ik me ook af vroeg waar mijn spirituele gave vandaan kwam, waar het ooit begonnen was.

Voor het antwoord op die vraag mocht ik helemaal terug naar mijn geboorte die vlak voor kerst was. In die eerste 2 weken van eenzaamheid heb ik mijn lijntjes al met de spirituele wereld gelegd. Ik kon immers niets anders dan dat en toen vielen de puzzelstukjes op zijn plek.

Susan Brouwer Eibergen

Het was mijn eigen ziel en het waren mijn gidsen die mij de kracht hadden geven om het leven op aarde op te pakken en vorm te geven. Ik had die eerste 2 weken ‘overleeft’ om te kunnen doen waarvoor ik hier gekomen ben. Het leren van mijn levenslessen, het herinneren van mijn wijsheid en andere mensen daarmee verder helpen.

Het waren precies de 12 heilige nachten die ik in mijn eentje doorbracht, want op 6 januari met Driekoningen werd ik voorgesteld aan mijn nieuwe ouders.

Het was de pijn van de eenzaamheid die mij de weg gewezen heeft naar mijn eigen Licht.

Ik voel me een gezegend mens.

Heb je een vraag?

Stuur mij een berichtje…

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.